Представете си колко смазващо е да си страхливец. Да нямаш

...
 Представете си колко смазващо е да си страхливец. Да нямаш
Коментари Харесай

Мис България ПОПИЛЯ Ергена: Колко е смазващо да си страхливец! (Вижте как го насоли)

 „ Представете си какъв брой смазващо е да си страхливец. Да нямаш чест и храброст да се изправиш против две дами, които 2 месеца те чакат и търпят какво ли освен и само поради теб! А ти да се запишеш на клипче?! “

С тези думи Мис България Венцислава Тафкова насоли Ергена Алек Младенов поради решението му на финала на риалити предаването да не се появи пред финалистките, а да ги изостави с видео послание.

Според известната моделка не майката на Алек е отговорна, а самият той, по тази причина че не е имал очи да се изправи пред Магдалена и Надежда и да им каже персонално какъв е изборът му.

„ Ергенът – който цялостен формат приказва за мъжкарство, най-после не събра храброст да застане зад решението си. ЖАЛКО Е, че от ден на ден млади мъже взимат образец тъкмо от такива „ мъжкари “ (мамини синчета) и не знаят смисъла на думи като героизъм, мъжка чест и отговорност “, възмутена е Тафкова.

Любопитна детайлност е, че миската още преди 2 месеца пророкува, че победителка в „ Ергенът “ няма да има. Според Тафкова казусът не е в това, че не избира никоя от дамите, а в метода, по който го е направил.

Решението му шокира и други родни звезди и през днешния ден Инстаграм профилите са цялостни с подигравателни мемета или възмутителни постове. „ Унизително проваляне за тези дами от мъж, който всички харесвахме първоначално. Всичко ли е рейтинг и пари!? “,възмути се фолк певицата Глория. Топ моделът Николета Лозановапък пусна занимателно меме, в което оповестяват майката на Алек за победителка в „ Ергенът “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР